01.10.2024 року Сарата об’єднала серця в день захисників України

02.10.2024

1 жовтня Сарата зібралася в залі селищного будинку культури, щоб відзначити День Захисників та Захисниць України, День українського козацтва та свято Покрова Пресвятої Богородиці. Цей день став особливим для громади, адже його ознаменувало відкриття центральної Алеї Слави на честь героїв, які захищають нашу країну.
Перед початком концерту на благодійному ярмарку присутні мали можливість насолодитися запашною випічкою та придбати чудові сувеніри.
Концерт, присвячений героїчним захисникам, розпочався з хвилюючих відеороликів, які нагадали про ціну свободи та героїзм українських воїнів. На сцену вийшли ведучі Алла Москаленко та Богдан Христюк, які щиро привітали присутніх, особливо ветеранів російсько-української війни та воїнів ЗСУ.

Після виконання Державного Гімну України слово взяла голова Саратської селищної ради Вікторія Райчева. Вона нагадала про важливість підтримки наших захисників, про діяльність громади щодо допомоги ЗСУ, та подякувала всім, хто долучився до цієї благородної справи.

«Цей день – ще один свідчення нашої єдності та незламності», – сказала Вікторія Дмитрівна. – «Ми згуртовані, ми сильні, і ми обов’язково переможемо! Адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі стоять на захисті нашої країни і свободи».

Вдячність Збройним Силам України, національній гвардії, теробороні, медикам, волонтерам, парамедикам, поліції, МНС – лунала з уст ведучих і прозвучала в гучних оплесках присутніх.

У концерті взяли участь талановиті артисти, які своїми виступами подарували глядачам справжній святковий настрій. Виступи музичних, хореографічних колективів й вокалістів наповнили зал енергією та надихнули на віру в перемогу.

Головна мета концерту – зібрати кошти на потреби ЗСУ. Встановлена біля сцени скринька наповнювалася грошима від щедрих сердець присутніх.

Концерт завершився фінальною піснею, що стала символом віри в перемогу і наголосила на незламному дусі українського народу.

Цей день довів, що Сарата - це місце, де цінують справжніх героїв, де всі об’єднані єдиною метою – перемога України!

Поділитися: