03 серпня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради

03.08.2023

На засіданні було розглянуто стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Саратської селищної ради протягом І півріччя 2023 року. Питання щодо приватизації квартири та передачу її у приватну власність. Зміни поштової адреси об’єкту нерухомого майна.

Було утворено комісію з питань передачі ноутбуку Acer TMP 214-53(G) (NX.VPNEU.00E) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Саратської селищної територіальної громади та комісію з питань передачі тракторного причепу 2ПТС-4 від сільськогосподарського виробничого кооперативу «ПІВДЕННИЙ» до комунальної власності Саратської селищної територіальної громади.

Розглянуто питання вилучення з господарського відання Комунального Підприємства «СВІТЛОДОЛИНСЬКИЙ СІЛЬКОМУНГОСП» нежитлової будівлі для можливості будівництва укриття для учнів та вихованців Світлодолинського закладу загальної середньої освіти та дошкільного навчального закладу.

У міжсесійний період було розглянуто питання про внесення змін до видатків бюджету Саратської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 19 громадянам, що мешкають на території Саратської селищної територіальної громади у розмірі 109 000 гривень.

Ви можете відвідати сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua, де розміщені прийняті рішення виконавчого комітету та сесії селищної ради, новини, оголошення, а також багато іншої корисної інформації з якою ви можете ознайомитися та скористатися.

Поділитися: