05 липня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради

05.07.2023

На засіданні було розглянуто наступні питання.

Затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт дорожнього покриття доріг, вулиць комунальної власності на території населених пунктів Саратської селищної територіальної громади».

Погоджено калькуляцію та перелік тарифів на платні послуги, які надаються Комунальним підприємством «Саратська центральна лікарня» Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області на 2023 рік. Тарифи на платні послуги, на період дії військового стану, будуть включати в себе лише собівартість надання послуг.

Інформацію по всім іншим платним послугам, які буде надавати Комунальне підприємство «Саратська центральна лікарня», буде надано для ознайомлення громадян додатково.

Зареєстровано колективний договір відділу «Трудовий архів».

Розглянуто 3 питання які стосуються захисту прав та інтересів дітей, а саме щодо визначення місця проживання малолітніх та надання дозволу неповнолітній на вчинення правочину щодо нерухомого майна.

Внесено зміни до складу комісії з розгляду земельних спорів, питань комунальної власності, екології, благоустрою, стану зелених насаджень та їх відновної вартості при виконавчому комітеті Саратської селищної ради та координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, торгівлі людьми.

Затверджено План основних заходів цивільного захисту Саратської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги у натуральному виражені (дрова на опалення в зимовий період) громадянам та сім’ям з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку в Комунальній установі «Саратський центр надання соціальних послуг».

Ви можете відвідати сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua, де розміщено прийняті рішення виконавчого комітету та сесії селищної ради, новини, оголошення, а також багато іншої корисної інформації з якою ви можете ознайомитися та скористатися.

Поділитися: