06.03.2023 року відбулося засідання виконавчого комітету

06.03.2023

06 березня 2023 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради, яке розпочалося хвилиною мовчання та вшанування пам’яті загиблих воїнів, які віддали своє життя захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

На засіданні було розглянуто звіт начальника Комунального Підприємства «МИХАЙЛІВСЬКИЙ СІЛЬКОМУНГОСП» Умарова Рустама Шавкатовича про фінансово-господарську діяльність підприємства та продовження дії контракту.

Внесено змін до складу: комісії з питань топонімії, охорони та збереження історико-культурного середовища у населених пунктах Саратської селищної територіальної громади; комісії з розгляду земельних спорів, питань комунальної власності, екології, благоустрою, стану зелених насаджень та їх відновної вартості; комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій; робочої групи з контролю за ціновою ситуацією в Саратській селищній територіальній громаді.

Внесено зміни до списків дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, та потребують безоплатного гарячого харчування у закладах загальної середньої освіти Саратської селищної ради.

Також, розглянуто питання про надання статусу дитини-сироти та присвоєння адреси нежитловому приміщенню магазин «Дежурний».

Було затверджено Положення та склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку Саратської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям Саратської селищної територіальної громади на суму 152 тис. грн.

На засіданні виконавчого комітету селищний голова надала доручення:

- Умарову Р.Ш. - начальнику Комунального Підприємства «МИХАЙЛІВСЬКИЙ СІЛЬКОМУНГОСП», щодо взяття на баланс підприємства водонапірних веж в селі Долинка, включення їх до переліку, для надання дозволу для водокористування. Це дозволить зробити необхідний ремонт та дасть можливість надання якісних послуг водопостачання мешканцям села Долинка.

- Аркуші В.Б. - в.о. начальника відділу земельних відносин, капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інвестицій, майнових питань та благоустрою виконавчого комітету селищної ради, терміново підготувати усі проблемні питання по річці Когильник, яка протікає в селах Долинка та Новоселівка для можливості включення до регіональної Програми по очищенню русла.

З усіма рішеннями прийнятими на засіданні виконавчого комітету ви можете ознайомитися на новому офіційному сайті селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua.

Поділитися: