09 липня 2024 року під головуванням селищного голови Райчевої В.Д. відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради

09.07.2024

Розпочалося засідання з хвилини мовчання та вшанування пам’яті загиблих унаслідок ранкового масованого удару РФ по Україні, яке відбулося 08 червня 2024 року.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті та прийняті ряд соціальних питань:

  • надання одноразової матеріальну допомоги військовослужбовцю, який зазнали травм (поранення, контузії, каліцтва) отриманих під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини, недоторканості та територіальної цілісності України.
  • надання одноразової матеріальної допомоги на поховання загиблого під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом Батьківщини, недоторканості та територіальної цілісності України.
  • надання одноразової матеріальної допомоги на лікування сими мешканцям Саратської селищної територіальної громади на суму 52 000 грн.

Було схвалено зміни та доповнення до Комплексної програми «Сім’я, молодь, спорт та національно-патріотичне виховання учнівської молоді, Програми благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства та бюджету на 2024 рік.

З прийнятими рішеннями виконавчого комітету селищної ради та іншою корисною інформацією, ви можете ознайомитися на сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua.

Поділитися: