11 січня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради.

11.01.2024

Було розглянуто питання про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Саратської селищної ради протягом 2023 року.

Також, прийнято ряд важливих питань щодо надання соціальної допомоги громадянам що мешкають на території Саратської селищної територіальної громади, а саме:

- надання одноразової матеріальної допомоги одному з близьких осіб, загиблих або померлих від травм (поранення, контузії, каліцтва) отриманих під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини, недоторканості та територіальної цілісності України, які зареєстровані та проживають на території Саратської селищної територіальної громади, у розмірі 50,0 тис. грн.

- надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які зазнали травм, отриманих під час виконання бойового завдання, пов’язаного з захистом Батьківщини, недоторканості та територіальної цілісності України, які зареєстровані та проживають на території Саратської селищної територіальної громади, у розмірі 10,0 тис. грн.

- надання одноразової матеріальної допомоги у натуральному виражені (подарунки) для привітання громадян, які зареєстровані та проживають на території Саратської селищної територіальної громади у 2024 році.

На засіданні виконавчого комітету виступив заступник начальника Білгород-Дністровського РУГУ ДСНС України в Одеській області Клімов А.І. щодо дотримання правил пожежної безпеки у опалювальний період на території Саратської селищної територіальної громади, особливо у кризових, багатодітних та соціально-незахищених сім’ях.

Саратський селищний голова Вікторія Райчева порушила питання до старост старостинських округів щодо підвищення рівня мобілізаційної роботи на території громади.

Ви можете відвідати сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua, де розміщено прийняті рішення виконавчого комітету та сесії селищної ради, новини, оголошення, а також багато іншої корисної інформації з якою ви можете ознайомитися та скористатися.

Поділитися: