13 червня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради під головуванням селищного голови Райчевої В.Д.

13.06.2024

На засіданні виконавчого комітету було прийнято ряд питань соціального спрямування:

1. надано матеріальну допомогу сім’ям загиблих ветеранів війни та сім’ям загиблих Захисників і Захисниць України за ІІ квартал 2024 року;

2. надано щомісячну матеріальну допомогу сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців до отримання відповідних посвідчень за травень 2024 року;

3. надано одноразову матеріальну допомогу військовослужбовцю на лікування;

4. надано матеріальну допомогу 14 мешканцям Саратської селищної територіальної громади на суму 105 000 грн.;

5. внесено зміни до Порядків надання матеріальної допомоги відповідно до заходів, визначених Комплексною програмою соціальної підтримки населення Саратської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки».

Було схвалено ряд Програм та змін до Програм:

- фінансової підтримки військової частини Збройних Сил України на 2024 рік;

- зайнятості населення Саратської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки;

- соціально-економічного розвитку Саратської селищної територіальної громади на 2024 рік;

- зміни до цільової програми підтримки Першого відділу Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з проведення мобілізаційних заходів військовозобов`язаних Саратської селищної територіальної громади та забезпечення заходів, пов`язаних із виконанням ними військового обов`язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2024 рік;

- зміни до комплексної програми «Здоров’я на 2023-2024 роки» Саратської селищної територіальної громади.

- зміни до Комплексної програми «Сім’я, молодь, спорт та національно-патріотичне виховання учнівської молоді Саратської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки».

Також, схвалено зміни до бюджету Саратської селищної територіальної громади на 2024 рік які необхідно винести на розгляд сесії.

Прийнято ряд важливих майнових питань щодо створення комісій для здійснення прийому-передачі майна у комунальну власність Саратської селищної територіальної громади.

З прийнятими рішеннями виконавчого комітету селищної ради та іншою корисною інформацією, ви можете ознайомитися на сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua.

Поділитися: