20 листопада 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Саратської селищної ради

20.11.2023

На цьому засіданні були розглянуті та прийняті рішення щодо встановлення тарифу на виробництво теплової енергії Товариству з обмеженою відповідальністю «АВКУБІ ПЛЮС», внесення зміни до мережі закладів освіти Саратської селищної територіальної громади на 2023/2024 навчальний рік, розгортання та функціонування на території Саратської селищної територіальної громади «Пунктів незламності», створення позаштатного пункту видачі документів нормованого забезпечення населення в особливий період на території Саратської селищної територіальної громади.

Розглянуто 6 питань які стосуються захисту прав та інтересів дітей.

Схвалено проєкт рішення «Про затвердження Програми взаємодії органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування Саратської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Схвалено проєкти рішень про внесення змін до наступних Програм:

- комплексної програми «Доступна медицина первинної ланки медичної допомоги на 2023-2024 роки»;

- комплексної програми «Здоров’я на 2023-2024 роки»;

- комплексної програми соціальної підтримки населення Саратської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки»;

- Програми розвитку культури і туризму Саратської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»;

- програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Саратської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки»;

- Програми «Безпечна Саратська селищна територіальна громада» на 2023 -2024 роки»;

- Програми охорони навколишнього природного середовища Саратської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки».

Схвалено проєкт рішення селищної ради «Про затвердження звіту про виконання бюджету Саратської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року та зміни до бюджету.

Схвалено проєкт рішення селищної ради «Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території населених пунктів Саратської селищної територіальної громади».

Прийнято ряд земельних та майнових питань.

Ви можете відвідати сайт Саратської селищної ради за посиланням: https://saratarada.gov.ua, де розміщені прийняті рішення виконавчого комітету та сесії селищної ради, новини, оголошення, а також багато іншої корисної інформації з якою ви можете ознайомитися та скористатися.

Поділитися: