21 листопада 2023 року Саратську селищну громаду з робочим візитом відвідав голова Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь Петрович Самокиш.

21.11.2023

Розпочався візит голови районної військової адміністрації з зустрічі з представниками двох найпотужніших сільгосппідприємств Саратської громади – керівником ТОВ «Дружба СВК» Чиклікчі Георгієм Гавриловичем та одним з засновників СФГ «Балкани» Златовим Федором Миколайовичем.

Василь Петрович подякував їм за плідну працю та підтримку військової частини громади і Білгород-Дністровського району взагалі, та вручив почесні грамоти Одеської обласної державної адміністрації.

У селищі Сарата, біля пам'ятника Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка, відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Гідності та Свободи.

В знак поваги і скорботи за загиблими, тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували пам'ять хвилиною мовчання.

З промовою виступила Саратський селищний голова Вікторія Райчева, яка привітала усіх зі святом та зауважила, що ми повинні бути гідними нащадками наших героїв, які захищаючи українську землю, гинуть заради нашої свободи, заради незалежності нашої Держави та побажала найскорішої Перемоги, щоб наши захисники повернулись до своїх родин і разом з нами розбудовували Україну.

Голова Білгород-Дністровської районної державної військової адміністрації Василь Петрович Самокиш привітав учасників заходу зі святом та закликав робити все можливе, щоб підтримувати наших захисників, які в цю хвилину ведуть запеклі бої, щоб ми мали змогу працювати, вчитись, вирощувати хліб та разом відзначати День Гідності і Свободи.

Завершився мітинг покладанням квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченка, символічної Стіни Пам'яті загиблим героям-землякам, які загинули в ході російсько-української війни та до меморіальних дошок М.Кривиденко та Д.Сирбу.

Поділитися: