3 лютого 2024 року у селі Введенка Саратської громади відбулася важлива подія

05.02.2024

Було відкрито Алею вшанування пам’яті Героїв-захисників України, які загинули під час російсько-української війни, братам Бончевим - Ігорю і Євгену та Олександру Чеботаєву.

У заході взяли участь керівництво громади, рідні і близькі загиблих Героїв та мешканці села Введенка.

До родин загиблих земляків та учасників заходу звернулися Саратський селищний голова Вікторія Райчева, депутат селищної ради - голова СВК «Південний» Віктор Лазар, староста Введенського старостинського округу Юрій Чернишов та директор Надеждівської загальноосвітньої школи Марія Терзі.

У кожного з виступаючих знайшлися особливі слова, слова болю, горя, скорботи і співчуття, які зачепили душі усіх присутніх. А також, слова віри у наше майбутнє, нашу перемогу. Зокрема, Вікторія Дмитрівна висловила щиру вдячність Віктору Лазарю за вагому фінансову підтримку Алеї вшанування пам'яті Героїв.

Настоятель Свято - Введенського храму протоієрей Петро освятив пам’ятник та відслужив заупокійну літію за загиблими захисниками. Хвилиною мовчання, схиливши голову у скорботі, вшанували полеглих захисників України.

Невимовно пронизливими піснями, присвяченими захисникам-Героям сьогодення, поділилися з учасниками заходу ведучі Валентина Варягіна та Оксана Колонтаренко.

Завершився мітинг покладанням квітів до пам’ятника, фотографій Алеї вшанування пам’яті героїв-захисників України та до могил загиблих воїнів.

Після мітингу у спортивній залі Введенського ЗЗСО відбувся турнір з волейболу серед дівочих команд, присвячений пам’яті Ігоря Бончева, загиблого захисника.

Саратський селищний голова Вікторія Райчева подякувала організатору турніру – депутату селищної ради Віктору Лазарю та старості Введенського старостинського округу Юрію Чернишову і підкреслила, що Ігор Бончев, який працював у школі вчителем – не тільки приймав участь у різноманітних спортивних заходах, але й із задоволенням їх організовував, адже вважав, що спорт та повноцінний розвиток дітей-невід’ємні.

У турнірі взяли участь 3 команди, які протягом гри продемонстрували чудові результати. За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином: І місце - ВК "Балкани"(Зоря), ІІ- місце- ВК "Кулевча" та ІІІ- ВК "Введенка". Кращими гравцями були визнані Тітова Влада- ВК "Введенка", Тропанець Христина-ВК "Балкани"(Зоря), Мурзіна Олександра -ВК "Балкани" (Зоря) та Фучіжи Кристина -ВК "Кулевча".

Слава ЗСУ ! Слава Україні!

Поділитися: