6 квітня 2024 р. у м.Білгород-Дністровський відбувся традиційний турнір зі спортивної акробатики "Аккерманська зірочка"

08.04.2024

У турнірі взяли участь команди ДЮСШ міст Арциз, Білгород-Дністровський, Березівки, Одеси та команда КЗ «Саратська ДЮСШ».

Загалом учасників було близько 150. Змагання проходили у парно - групових видах та вправах без партнерів. Команда КЗ «Саратська ДЮСШ» складалася з 12 вихованців, які в підсумку отримали наступні результати: 8 перших місць, 3 других, 1 третє місце. Серед жіночих пар по 1 юнацькому розряду чемпіонами змагань стали Мандро-Фоменко Вікторія та Соловенко Уляна; по 3 дорослому розряду переможцями стали жіноча пара Мягченко Ярослава та Панова Дар'я. У вправах без партнерів на першій сходинці п'єдесталу пошани по першому юнацькому розряду стояла знов Мандро-Фоменко Вікторія, яка на цьому турнірі продемонструвала велику майстерність, неймовірний спортивний характер та жагу до перемоги. По 3 юнацькому розряду отримали: 1 місце в своїй віковій категорії Єфремкіна Ніколь; 1 місце Таркат Христина. По 2 юнацькому розряду чемпіонкою стала Бранга Софія, на другому місці після неї заслужено була Узунова Єва, яка показує прогрес у своїх виступах. Серед хлопців по 2 юнацькому був Макидон Микита, юна Чеботарь Ілона завоювала срібло по 3 юнацькому. Пелін Аліна отримала бронзову медаль також по 3 юнацькому у своїй віковій категорії. Бузган Катерина була відзначена дипломом за участь у змаганнях.

Незважаючи на одну повітряну тривогу, турнір залишив по собі багато радості, оплесків та неймовірного дитячого задоволення!

Дякуємо Збройним Силам України! Все буде Україна!

Поділитися: