День Конституції України

29.06.2023

28 червня 2023 року у селищі Сарата біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбувся мітинг, присвячений Дню Конституції України. Розпочався захід з вступного слова начальника відділу культури і туризму Саратської селищної ради Сухарського А.Б., який зазначив, що з повномасштабним вторгненням російської федерації відношення до основного законодавчого акту країни – змінилося, і сьогодні, коли захисники боронять нашу землю від загарбників, ми повинні пам’ятати, що без Перемоги може бути тільки «руський мір».

Саратський селищний голова Райчева В.Д. привітала присутніх з Днем Конституції і побажала, щоб ні один пункт цього основного закону України не порушувався, адже у ній є все, до чого ми прагнемо. Вікторія Дмитрівна підкреслила, що наша Конституція може служити прикладом для інших країн, які не мали стільки випробувань, як наша держава. Учасники заходу зворушливо виконали Гімн України.

Продовжився мітинг біля меморіальних дошок загиблим воїнам Д.Сирбу та М.Кривиденко. Керуючий справами Саратської селищної ради Тодоров М.І. зазначив, що саме завдяки нашим воїнам у нашій країні розуміють, що йде війна. Михайло Іванович наголосив, що у ці важкі часи ми як ніколи повинні бути єдиними, прагнути Перемоги та миру.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять воїнів, які загинули, відстоюючи незалежність та суверенітет держави.

Завершився захід покладанням квітів до меморіальних дошок.

Поділитися: