Готовність закладів освіти до нового 2024-2025 навчального року

16.08.2024

Третій рік поспіль в Україні триває воєнний стан. Але незважаючи на всі обмеження, незручності, складні умови і заклади дошкільної, і заклади загальної середньої, і заклади позашкільної освіти Саратської селищної ради вкотре перевершили себе, створивши безпечні, затишні й комфортні умови для всіх учасників освітнього процесу.

Поки учні відпочивають і набираються сил, колективи закладів освіти разом із батьками будують фундамент території успіху для своїх дітей в кожному закладі. Тому липень і серпень традиційно є найгарячішим періодом у всіх освітян, бо скоро пролунає перший дзвоник і заклади радо розкриють свої теплі обійми маленьким жителям Саратщини.

Тож напередодні 12 та 13 серпня 2024 року робоча група, створена розпорядженням Саратського селищного голови, здійснила об’їзд закладів освіти та відзначила, що в них забезпечено максимальну безпеку дітей та всіх учасників освітнього процесу, що дає їм можливість працювати в очній формі. Наші заклади стали більш теплі, модернізовані, з підсиленим інтернет-зв’язком. А це означає, що у 2024/2025 навчальному році втрат, у тому числі освітніх, буде значно менше.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до оновлення наших закладів освіти. Впевнені в тому, що разом ми зможемо подолати всі негаразди й проблеми заради наших дітей та їх майбутнього!

Поділитися: