Команда Саратської ОТГ посіла 1 місце у чемпіонаті України ГО "ВФСТ "Колос" з волейболу серед жінок!

19.04.2024

З 11 по 14 квітня у м.Берегове Закарпатської області за підтримки Міністерства молоді та спорту України і федерації волейболу України відбувся чемпіонат України ГО "ВФСТ "Колос" з волейболу серед жінок. У Чемпіонаті взяли участь 15 любительських команд з 11 областей України – Терешківська ТГ (Полтавщина), Крутівська ТГ (Чернігівщина), Покровська ТГ (Донеччина), Новобузька ТГ (Миколаївщина), Опішнянська ТГ (Полтавщина), Підгородненська ТГ(Дніпро), Новороздільська ТГ (Львів), Пристолична ТГ (Київщина), Богданівська ТГ(Дніпро), Гайсинська ТГ (Вінничина), Саратська ТГ (Одещина), Мигіївська ТГ (Миколаївщина), Саф'янівська ТГ (Одещина), Мукачівська ТГ (Закарпаття), Глухівська ТГ (Сумщина).

Команда Саратської ОТГ на чолі з тренером Анатолієм Узуновим у складі: капітан команди - Юлія Товста, Ганна Іванова, Тетяна Георгієва, Валерія Урсакі, Вікторія Георгієва, Євгенія Волошина (Владова), а також, згідно регламенту змагань була можливість долучити до складу команди трьох гравчинь з Одеської області- Марію Касьяненко, Анастасію Саричеву та Аллу Охрімчук.

Після стартових поєдинків чемпіонату відбулось урочисте відкриття змагань. Заступник голови ГО ВФСТ "Колос" Сергій ЄЩЕНКО подякував учасникам, що в цей важкий час змогли знайти можливість прибути на перегони та Збройним Силам України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, що загинули на війні.

Команда Саратської ОТГ зіграла 3 матчі у своїй групі та перемогла з рахунком 2:0 у кожній грі суперників з Пристоличної ТГ, Гайсинської ТГ та Богданівської ТГ, отримавши таким чином 9 очок. У чвертьфіналі наші завзяті спортсменки впевнено перемогли команду Мигіївської ТГ з Миколаївщини з рахунком 2:0, а увірвавшись у півфінал із рахунком 2:0 здолали команду Терешківської ТГ.

Фінальний поєдинок пройшов у цікавій, напруженій та професійній боротьбі з достойним, надзвичайно майстерним супротивником, неодноразовим переможцем обласних та всеукраїнських змагань. У першій партії перемогли дніпрянки - 25:23. Другу партію активніше розпочала наша команда, яка повела в рахунку і вже не віддала суперницям ініціативу та перемогла з рахунком 25:17. У вирішальній третій партії з рахунком 15:10 команда Саратської ТГ перемогла Підгородненську ТГ(ВК «Іскра») і стала чемпіоном змагань.

За результатами ігор переможницями в особистих номінаціях стали Марія КАСЬЯНЕНКО (краща догравальниця), Ганна ІВАНОВА (краща діагональна); кращою зв`язуючою стала Анастасія САРИЧЕВА.

Голова Одеської територіальної громадської організації «ВФСТ «Колос» Тетяна Федоренкова привітала команду Саратської ОТГ з перемогою.

Саратська селищна рада висловлює щиру вдячність тренеру команди Анатолію Узунову та кожній гравчині! Ви неймовірні!

Щиро дякуємо депутату селищної ради Олегу Сулакову за забезпечення транспортом та підприємцю Родіону Златову за допомогу в організації тренувального процесу!

Від усієї Саратщини дякуємо нашим чарівним спортсменкам за неймовірні емоції та яскраву перемогу!

Поділитися: