Мініфутболу серед молодіжних команд

06.03.2023

Вчора, 5 березня відбулась відкрита першість Саратської селищної ради з мініфутболу серед молодіжних команд. Розпочався спортивний захід традиційно з урочистого Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих в російсько-українській війні.

Зі словами привітання до спортсменів звернулась Саратський селищний голова Райчева В.Д., зазначивши, що спорт – є одним з основних мотиваторів для людей, особливо у теперішні нелегкі часи та підкреслила, що кожна маленька перемога є складовою нашої загальної великої Перемоги. Вікторія Дмитрівна щиро подякувала командам Арцизької, Татарбунарської, Тарутинської, Плахтіївської, Кулевчанської, Павлівської громад за участь у турнірі.

Голова СВК «Дружба» Чіклікчі Г.Г., меценат спорту с.Зоря, побажав учасникам першості міцного здоров’я, натхнення, йти до своєї мети та підкорювати нові вершини, адже спорт є основою здорової нації.

Сухаревська Т.І., староста Зорянського старостинського округу, привітала присутніх з чудовим весняним і спортивним днем. Тетяна Іванівна підкреслила, що незважаючи на зло, яке перейшло наші кордони – ми живемо, мріємо, радіємо кожному дню, ми незламні, і віримо у якнайшвидшу Перемогу над ворогом, та побажала успіхів, нових досягнень та мирного неба.

Виконуючий обов’язки директора комунального закладу «Саратська дитячо-юнацька спортивна школа», головний тренер змагань Гарбар С.П. ознайомив учасників змагань з регламентом проведення.

Результати змагань проведеного І туру у двох підгрупах наступні:

І підгрупа:

1-6 Плахтіївка – Михайлівка – 3:0

2-5 Арциз-1 – Балкани (Зоря) – 3:4

3-4 Арциз – 2 – ФК Зоря – 4:11

ІІ підгрупа:

1-6 Тарутине – Татарбунари – 6:9

2-5 СК Кулевча – Балкани (Сарата) – 5:1

3-4 Павлівка – Новоселівка – 3:0

Сподіваємось, що турнір відбудеться без травм та принесе учасникам і вболівальникам тільки справжні, щирі, позитивні емоції. Слава Україні!

Поділитися: