Напередодні Великого посту у Саратській громаді стартував марафон благодійних концертів на підтримку Збройних Сил України, присвячених святу весни, краси, чарівності, й, звичайно ж, жінкам, які зіткані з тисячі різноманітних якостей

15.03.2024

14 березня у селі Світлодолинське відбувся благодійний концерт під красномовним гаслом «Весна. Жінка. Перемога», адже українські жінки не тільки лікують, вчать, волонтерять, донатять, але й пліч-о-пліч з чоловіками зараз боронять нашу країну.

Зі святом весни неповторних жінок привітала Саратський селищний голова Вікторія Райчева, яка підкреслила, що незважаючи на те, що українські жінки зараз проходять суворі життєві випробування, вони все одно залишаються чудовими, невимовно прекрасними, тендітними та надихають на звершення чоловіків. Вікторія Дмитрівна побажала берегиням особистого жіночого щастя, щасливих теплих днів, незабутніх емоцій, кохати та бути коханими!

Вітальні слова жінкам громади адресувала староста Світлодолинського старостинського округу Бот Олена, яка подякувала медикиням, кухарям, жінкам, що збирають гуманітарну допомогу, виховують дітей, дарують знання, патріотичним та завзятим волонтеркам «Світлодолинським павучкам», що з початку повномасштабного вторгнення постійно допомагають військовим, й побажала всім дочекатися чоловіків, жінок, доньок, братів і сестер живими, здоровими й з омріяною Перемогою!

Начальник відділу культури і туризму селищної ради Анатолій Сухарський привітав з Днем українського добровольця, й наголосив, що серед перших добровольців, як в 2014, так і в 2022 році - були українські жінки, і зі словами вдячності від військових, вручив «Світлодолинським павучкам» та організаторам волонтерського руху села Світлодолинське - шеврони від 21 ОМБР.

По-справжньому весняним настроєм протягом заходу з глядачами ділилися Анастасія Драбович, Надійка Арнаут, Наталя Руденко, Міла Кокарча, Сергій Комаров, Лідія Гобачьова, Ксенія Комарова, Марія Тимощук, Богдан Балабан, Ангеліна Бонар та Олена Блаженко, які дарували свій унікальний вокальний талант. Музично-хореографічними образами зачарували Олександра Станкова та танцювальний колектив «Любисток». Оплесками зустрічали діток, що прочитали вірші.

Захід був невимовно патріотичним та об’єднував у досягненні спільної мети, адже всі виручені від концерту кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України!

Наприкінці благодійного концерту Вікторія Райчева подякувала працівникам Світлодолинського будинку культури та творчим колективам за неймовірне дійство та незабутні емоції!

Крокуємо разом до Перемоги! Слава Україні!

Поділитися: