Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

04.05.2023

Начальником управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської селищної ради Н.Г.Страт 04 травня 2023 року було проведено позачергову нараду директорів закладів загальної середньої освіти з питань організованого завершення 2022/2023 навчального року; дотримання вимог щодо своєчасного оцінювання учнів 1 – 8, 10 класів та їх переведення до наступних класів, особливо стосовно учнів з числа ВПО та тих, що перебувають за кордоном. Крім того було обговорено поточний стан використання освітньої субвенції у 2023 році, а також результати проведеного у квітні-травні 2023 року комісійного обстеження за участю спеціалістів Держпродспоживслужби Білгород-Дністровського районного управління ГУ ДПСС в Одеській області організації харчування дітей у закладах освіти селищної територіальної громади з дотриманням вимог системи HACCP.

У робочому порядку були обговорені й інші поточні питання діяльності закладів освіти, у тому числі з питань підготовки до нового навчального року.

Робоча атмосфера та конструктивне колегіальне спілкування дали можливість визначити 31 травня 2023 року останнім днем навчання в ЗЗСО та прийняти інші оптимальні рішення.

Насамкінець Нелля Григорівна побажала присутнім витривалості, мудрих кроків у розв’язанні робочих завдань та спрямування спільних зусиль на якісну підготовку та створення безпечних, комфортних умов для всіх учасників освітнього процесу в новому навчальному році.

Поділитися: