"Сокіл" ("Джура") - 2023

23.06.2023

Душу – Богові! Життя – Україні! Честь – собі!

20 червня 2023 року на базі спортивного комплексу «Динамо» в м. Одеса відбулися фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Свої знання, кмітливість, силу та вміння в конкурсах «Відун», «Тактика бою», «Впоряд», «Рятівник» та у стрільбі з пневматичної зброї випробовували 10 роїв з територіальних громад Одещини у двох вікових категоріях.

Саратську селищну територіальну громаду Білгород-Дністровського району у старшій віковій групі гідно представив рій «Меч Арея» Михайлівського закладу загальної середньої освіти у складі восьми учнів 9 та 10 класів Черсака Дмитра (ройовий), якому було надано честь підняти прапор Гри, Левіна Дениса, Новгородова Олександра, Заборіної Ангеліни, Кучеренко Катерини, Бежан Олени, Чубанової Юлії та Царуш Марії в супроводі керівників рою Зубак Людмили Аристидівни та Смолій Ірини Миколаївни.

Незважаючи на спекотний день, у запеклій боротьбі юні джури нашої громади вибороли ІІ місце, вкотре продемонструвавши свої найкращі якості, знання та вміння. Команда була нагороджена кубком, медалями та грамотами.

Протягом дня діти і дорослі отримали підкріплення у вигляді смачного козацького обіду.

Гра пройшла на одному диханні, згуртувала всіх та націлила на нові досягнення й перемоги. Фізична міць, кмітливість, спритність учасників Гри, їх сила та єдність довели, що «В єдності – сила! В силі – перемога!»

Дякуємо учням, педагогам, батькам, які активно допомагають у реалізації військово-патріотичного виховання, щоб наша молодь мала гідне майбутнє. Пишаємося вами!

Разом до Перемоги!

Слава Україні та Збройним Силам України!

Поділитися: