Відкритий турнір з настільного тенісу пам’яті І.Д.Іванова

28.02.2023

У неділю, 26 лютого у селі Долинка Саратської селищної територіальної громади відбувся V відкритий турнір з настільного тенісу пам’яті І.Д.Іванова, вчителя, наставника, активного діяча місцевого самоврядування, культури і спорту, а насамперед – чудової, доброї, людини з великим серцем та відкритою душею, який користувався повагою і якого щиро любили.

Дата проведення турніру пам’яті не випадкова… Саме 26 лютого Івану Дмитровичу Іванову мало б виповнитися 65 років. Все своє життя він робив тільки добрі справи, пройшов путь від вчителя фізичної культури до сільського голови, вніс великий вклад у розвиток рідного села Михайлівка та колишнього Саратського району, був одним з засновників регіонального фестивалю українського народного мистецтва «Козацька Бессарабія» та багатьох турнірів.

У зв’язку з воєнним станом, з метою безпеки турнір пам’яті проводився у школі села Долинка Михайлівського старостату, де у разі загрози можна було спуститись в укриття.

На спортивному заході було присутнє керівництво громади, рідні Івана Дмитровича – дружина Ніна Гаврилівна, доньки – Інна та Ірина та онука Ніка, спортсмени та вболівальники.

Розпочався турнір з урочистого Гімну України. Саратський селищний голова Райчева В.Д. та секретар селищної ради Проданов В.П. привітали спортсменів Саратської селищної територіальної громади. Вікторія Дмитрівна подякувала Бородинській, Арцизькій, Петропавлівській громадам за те, що у такий надважкий час вони приїхали вшанувати пам’ять Іванова І.Д. і прийняти участь у спортивному дійстві та підкреслила, що світла добра пам’ять про поважну, відкриту людину, щирого друга та колегу назавжди залишиться у наших серцях і продовжиться у добрих справах. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять справжнього патріота своєї країни Івана Дмитровича та загиблих за незалежність і суверенітет держави героїв-земляків.

Піднесеного настрою додали музичні вітання народного колективу Михайлівського сільського будинку культури «Чумацький Шлях» та солістів Долинського сільського будинку культури Сергія Ахметова та Наталі Голобородько, які своїми виступами створювали неповторну атмосферу свята.

Всього у турнірі у всіх вікових категоріях прийняло участь 43 спортсмени. Призові місця розподілились наступним чином:

- у категорії - жінки (17+):

І місце – Татарчук Ауріка (с.Новоселівка)

ІІ місце – Лазарєва Марія (с.Світлодолинське)

ІІІ місце – Пелін Діана (с.Новоселівка)

- у категорії - дівчата (до 17 років):

І місце – Аксьонова Марія (с.Петропавлівка)

ІІ місце – Шацька Варвара (м.Арциз)

ІІІ місце – Райлян Анастасія (с.Введенка)

- у категорії - чоловіки (17+):

І місце – Черкес Анатолій (м.Арциз)

ІІ місце – Фортуна Петро (м.Арциз)

ІІІ місце – Димитров Юрій (с.Світлодолинське)

ІV місце – Балабан Богдан (с.Світлодолинське)

- у категорії - юнаки (до 17 років):

І місце – Гульченко Олександр (с.Новоселівка)

ІІ місце – Бойштян Віктор (с.Новоселівка)

ІІІ місце – Аітов Станіслав (м.Арциз)

ІV місце – Ємельянов Олег (с.Введенка)

Переможці турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Кращим гравцем серед дорослих був визнаний Фортуна Петро, серед юнаків – Бойштян Віктор, які отримали пам’ятні статуетки. Родина Івана Дмитровича Іванова нагородила емоційного спортсмена Станєва Максима з м.Арциз призом глядацьких симпатій та грошовою премією.

Окрема подяка підприємцю Георгієву Г.Г., який пригостив гравців смачними солодкими булочками.

Поділитися: