Зі святом, любі жінки!

08.03.2023

Шановні, любі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни, красі, жіночності, справжньої невичерпної енергії! Жінка з давних часів є берегинею роду, ніжна, тендітна і водночас – сильна. Жінка надихає, та своїми мудрістю, теплом, милосердям робить світ кращим, приносячи добро і любов.

Йде війна… І сьогодні слова пошани та вдячності захисницям України, які на рівних разом з чоловіками у лавах Збройних Сил України та територіальній обороні боронять нашу землю від загарбників. Багато жінок лікує поранених, займається волонтерством. Ви мужні, сильні і тим не менш – сердечні, добрі.

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба і найскорішого настання Миру! Нехай Господь береже вас та ваших рідних від втрат і горя у цю лиху годину.

Дорогі жінки! Саратська селищна рада готувала концертні програми на вашу честь. Але зараз багато наших земляків знаходяться на фронті та чимало з них вважаються безвісти зниклими і доля їхня невідома. Серце сповнене сумом та болем за них. Тому концерти переносяться на більш мирні та святкові часи.

Зі святом!

Саратський селищний голова Вікторія Райчева

Поділитися: