Змагання з легкоатлетичного чотириборства

05.05.2023

04 травня 2023 року на базі комунального закладу «Саратська дитячо-юнацька спортивна школа» Саратської селищної ради відбулися обласні зональні змагання з легкоатлетичного чотириборства за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Одеської області у 2022/2023 н.р..

У змаганнях взяли участь команди Саратської ТГ, Арцизької ТГ, Татарбунарської ТГ та Плахтіївської ТГ. До складу кожної команди входило по 4 дівчаток та 4 хлопців.

Серед програмних змагань були: біг 60 м – юнаки та дівчата; 600 м — юнаки, 500 м — дівчата; стрибок у довжину — юнаки та дівчата; метання м’яча (вага 150 г) — юнаки та дівчата.

За підсумками змагань перемогу здобула збірна команда Саратської ТГ,

команда Арцизької ТГ – ІІ місце, команда Татарбунарської ТГ - ІІІ місце команда Плахтіївської ТГ посіла IV місце.

Збірну команду Саратської селищної територіальної громади представляли: Бушанська Вікторія (Введенський ЗЗСО), Каліна Юлія, Заборіна Тетяна (Михайлівський ЗЗСО), Аубакіров Ільяс (Долинський ЗЗСО), Гульченко Олександр (Новоселівський ЗЗСО), Яценко Віталій (Саратський ОЗЗСО).

Найкращі результати показали Заборіна Тетяна - у змаганнях з метання м’яча та Бушанська Вікторія - у забігу на 500 метрів.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами.

Нагородження проводив в.о. директора КЗ «Саратська ДЮСШ» Гарбар С.П.

Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської селищної ради висловлює подяку вчителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти Саратської селищної ради за якісну підготовку юних легкоатлетів та сприяння у суддівстві.

За підсумками зональних змагань наші учні вийшли у фінальну частину обласних змагань. Бажаємо нашим спортсменам перемоги!

Все буде Україна!

Поділитися: